Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan AK Parti Afyonkarahisar Merkez, İlçe ve Belde Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Orman ve Su İşleri eski Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan, Aile ve Sosyal Hizmetler eski Bakan Yardımcısı Ahmet Koca, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay başta olmak üzere ilçe, belde belediye başkan adayları ile çok sayıda partili katıldı. 

aday tanıtım toplantısı

Programın açış konuşmasını AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Vekili Ömer Dayı yaptı. Dayı’nın ardından Orman ve Su İşleri eski Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven ile Hasan Arslan konuşma yaptı.

Milletvekili Arslan’ın ardından kürsüye çıkan AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, “Biz kutlu davanın birer neferiyiz. Allah bizleri başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere sizlere mahcup etmesin" dedi.  
 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I TELEFONLA ARADI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, konuşmasına başlamadan önce AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla aradı. Ancak programın yoğun olması nedeniyle cevap alamayan Kaya, “Birazdan tekrar Cumhurbaşkanımızı arayacağım” dedi. 

Durmadan yorulmadan çalışan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çalışmaktan büyük onur duyduğunu ifade eden Kaya, “Bugün Afyonkarahisar bir başka güzel. Afyon’da Allah izin verirse 60’da 60 yapmaya kararlı olduğunu görüyorum” ifadelerini kullandı.

RABBİM BİZLERİ MAHCUP ETMESİN

Türkiye’nin 1 yılda zorlu süreçten geçtiğini belirten Kaya sözlerine şöyle devam etti: “Deprem ve selde birlik olduk yaraları sardık. Deprem bölgesinde devletimiz büyük işlere imza attı. Rabbim bizleri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a mahcup etmesin” diye konuştu. 

KONUŞMASINDAN SATIR BAŞLARI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya’nın konuşmasından bazı satır başları şu şekilde:

Başkan Kahveci 19 Mayıs mesajı! Başkan Kahveci 19 Mayıs mesajı!

Adıyaman’da Cumhurbaşkanımızla beraberdik. Durmadan yorulmadan milleti için çalışan Recep Tayyip Erdoğan arkasında yol yürümekten büyük onur ve gurur duyuyorum. Bu akşam Afyon bir başka güzel gerçekten. Afyon beş sene evvel ben aday tanıtım toplantısı için Afyondaydım. O zaman da bambaşka bir coşku vardı. Bugün de Afyon’da çok farklı bir coşkuyu görüyorum. Bu salonda Allah’ın izniyle 31 Mart‘ta Afyon 60’da 60 yapmaya kararlı görünüyor. Allah’ın izniyle Afyon ele geçirmeye kararlı görünüyor. 14-28 Mayıs’ta Afyon uzun süredir taşıdığı rekoru Kütahya’ya kaptırmış buradan önce Bilecik ve Kütahya’da aday tanıtım programlarındaydık ve Kütahya’da il başkanımız dedi ki, “Ege’nin birincisi olma şerefine kavuştuk." Ben de bunu duyunca dedim ki bu coşkuyla Afyon 31 Mart‘ta inşallah en yükseklere taşıyacak. inşallah bu heyecanın müjdesidir diye düşünüyorum. Son bir yılda Türkiye olarak çok zorlu süreçlerden geçtik. Asrın en büyük felaketi olarak görülen bir depremi yaşadık. Ardından sel felaketini yaşadık ama milletçe bir olduk beraber olduk ve yaralarımızı hep birlikte sardık. Bu hafta deprem bölgesindeydik".

AYRINTILAR GELİYOR...

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ