AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı yarın gerçekleştirilecek olan 31 Mart yerel seçimi öncesi Sevgi Yürüyüşü gerçekleştirdi. Sevgi yürüyüşü sonrasında Zafer Meydan’ında gerçekleştirilen mitinge vatandaşlar yoğun kalıtım sağladı.

Taytak: Dünyaya kafa tutan tavrı tam bir cesaret örneğidir! Taytak: Dünyaya kafa tutan tavrı tam bir cesaret örneğidir!

AK Parti sevgi yürüyüşünü gerçekleştirdi!

Yoğun katılım sağlandı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen sevgi yürüyüşü ve mitinge İl Başkanı Hüseyin Menteş, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, önceki dönem İçişleri Bakanı ve İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay ve teşkilat mensupları katıldılar.

AK Parti sevgi yürüyüşünü gerçekleştirdi!

“Yarın oynanan oyunları sandığa gömeceğiz”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan sevgi yürüyüşü sonrasında yaptığı konuşmada, “Kıymetli hemşehrilerim AK Parti’mizin kurulduğu topraklarda bize her zaman sahip çıktınız yine çıkıyorsunuz. Biliyoruz ki yine sahip çıkacaksınız. Bu meydan bugün gösteriyor ki Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bir zafer daha kazanacağız. Bizde her zaman sizlerin yanındayız, sizlerin hizmetkarız. Biz sizlerin alnı ak başı dik temsilcilerinizin. Biz bugün hep birlikte Afyonkarahisar’ımızın üzerinden oynanmak istenen oyunu bugün çökerttik. Yarın da o oyun oynayanları sandıklara gömeceğiz. Sizler bugüne kadar Afyonkarahisar’da hiçbir zaman bizleri mahçup etmediniz. Afyonkarahisar’ımızın şerefini onurunu ve gururunu hiçbir zaman incitmediniz. Son zamanlarda bazıları şehitlerimizden dökülen kanlara leke getirmek istiyorlar. İnanıyorum ki sizler yarın sandıkta buna asla müsaade etmeyeceksiniz” ifadelerini kullandı.

AK Parti sevgi yürüyüşünü gerçekleştirdi!

“Hüseyin başkan ne vaat ettiyse arkasındayım”

Soylu “Bize Hüseyin kardeşim lazım. Memlekete hizmet edecek Hüseyin başkan. Ben başkanımızın emrine amadeyim. Ne söylediyse ne vaat ettiyse arkasındayım” diye konuştu.

“Okçular tepesini terk etmeyeceğiz”

“Seçim çalışmakla kazanılır” diyen Soylu şöyle konuştu; Seçim yarın sabah sandığa namus gibi sahip çıkmakla kazanılır.Seçim sandığı bırakmamakla, her bir oyun hesabına karşı dimdik durmakla kazanılır. Orada milletin emaneti olarak görerek yapmakla kazanılır.Seçimde okçular tepesini terk edersek, okçular tepesini ve mevzileri terk edersek bedelini ağır öderiz.Milletin emanetine sahip çıkmazsak bedelini ağır öderiz.’’

“Sandıklara sahip çıkacağız”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da yaptığı konuşmada “Bizler sizlere çok teşekkür ediyoruz. Allah hepinizden razı olsun.Yarın inşallah çok kıymetli bir zaferle sadıklar da birinci çıkacağız.İnşallah 22 yıldır Afyonkarahisar her zaman dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan yanında olmuştur.Şimdi de olmaya devam edecektir. 1 Nisan sabahında inşallah Belediye Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay’ı başkan yapıyor muyuz? Sadıklarımıza namusumuz gibi sahip çıkacak ve boş bırakmayacağız inşallah” dedi.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ