Özkaya üreticinin yüreğine su serpti! Özkaya üreticinin yüreğine su serpti!

AKÜ Camiinde düzenlenen Mevlit programına öğrenciler ve akademisyenler katıldı. Programda şehit Mehmetçikler için dualar edildi ve Mevlid-i Şerif okundu. Etkinlik sonrasında ise lokum dağıtıldı.

1 4

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ)'nde duygusal anlar yaşandı. Üniversitenin öğrenci kulüpleri ve topluluklarından İyiliğin Geleceği ile İslami Araştırmalar Kulübü ve Genç İHH, Irak'ın kuzeyindeki bölücü terör örgütü saldırısında hayatını kaybeden 12 şehit askerimiz için anma etkinlikleri gerçekleştirdi.

2 4

AKÜ'nün camiinde organize edilen anma programı, hem öğrencilerin hem de akademisyenlerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Programın en duygu yüklü bölümünde, şehit düşen askerlerimiz için dualar edildi ve Mevlid-i Şerif okunarak ruhlarına ithafen manevi bir bağlamda anıldılar.

3 5

Etkinlik katılımcılarının yoğun duygu ve saygı içinde geçtiği etkinlik, günün sonunda şehitlerimizin anısına yapılan lokum dağıtımıyla son buldu. Üniversite camiinden yükselen dualar, terörle mücadelede hayatlarını feda eden askerlerimizin aziz hatırasına saygının bir ifadesi oldu.

4 5

Topluluklar tarafından düzenlenen bu anlamlı program, AKÜ öğrencileri ve akademik personel tarafından takdirle karşılandı ve şehitlerimizin unutulmadığının ve her zaman hatırlanacağının bir göstergesi olarak anıldı. Etkinlik, toplulukların birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğini ve sosyal sorumluluk bilincinin örneklerini gösterdi.

5 5

Kaynak: TUĞBA ÖZKAN