Afyon’da sağanak yüzünü gösterdi! Afyon’da sağanak yüzünü gösterdi!

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezinde 2024 yılında gerçekleştirilen ilk sergi olan AKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) öğretim elemanlarının yapıtlarının yer aldığı “Kent Sanat Buluşması IV” adlı karma sergi, düzenlenen açılış töreniyle sanatseverlerle buluştu.,

sanat

AKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) öğretim elemanlarının eserleri, "Kent Sanat Buluşması IV" adlı karma sergi ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Çeşitlilik barındıran bu sergi, özel bir açılış töreni ile ziyaretçilere merhaba dedi.

akü

Sergi açılışına AKÜ GSF Dekan Vekili Prof. Dr. Selçuk Akçay, GSF Dekan Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun, Dr. Öğretim Üyesi Fevzi Nuri Kara, Bölüm Başkanları, öğretim elemanları ve öğrencilerin yanı sıra Afyonkarahisarlı sanatseverler katıldı.

akü

AKÜ GSF bünyesindeki Geleneksel Türk Sanatları, Resim, Seramik, Sinema ve Televizyon Bölümü öğreticileri tarafından dikkatle hazırlanan eserler, ziyaretçilere farklı teknikler ve anlayışlar sunuyor.

akü

Seramikten yağlı boya tablolara, akrilik çalışmalardan karışık tekniklere, hattan tezhip ve fotoğrafa kadar geniş bir yelpazede sanat eserleri sergileniyor. Aynı zamanda sergide, modern tekniklerle hazırlanmış belgesel, fotoğraf ve dijital baskı eserleri de yer alıyor. Sanatın her dalından izler taşıyan bu karma sergi, 02 Şubat 2024 tarihine kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak, Afyonkarahisar'ın kültürel yaşamına katkıda bulunacak.

akü

10Ocak240610Ocak2407

Kaynak: GAMZE KOÇAK