Afyon Kocatepe Üniversitesi'nin (AKÜ) Sandıklı Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri, Lösemili Çocuklar Haftası'nda farkındalık yaratmak amacıyla "Turumcumla Farkındayım" isimli bir etkinlik düzenledi.

Her yıl 2-8 Kasım tarihleri arasında, LÖSEV'in öncülüğünü yaptığı Lösemili Çocuklar Haftası'nı onurlandıran öğrenciler, sınıflarını turuncu balonlarla süsleyerek bu önemli haftaya dikkat çektiler. Kampüs alanında bilgi veren öğrenciler, turuncu kurdeleler dağıttı.

İscehisar MYO Öğrencileri KONMAK-2024’e Katıldı! İscehisar MYO Öğrencileri KONMAK-2024’e Katıldı!

Farkındalık yaratma ve toplum bilinci oluşturma amacıyla turuncu renge yoğunluk veren öğrenciler, "Sevgi, İyilik ve Umutla" teması altında lösemili çocukların yanında olduklarını vurguladı.

Bu anlamlı etkinlik, hafta boyunca devam edecek ve 7 Kasım'da öğrenciler, sosyal medya hesaplarından #BizKazanacağızLÖSEV etiketi ve @lösev1998 hesabını etiketleyerek moral ve motivasyon mesajlarını paylaşacaklar. Bu özel haftada, AKÜ öğrencilerinin düzenlediği etkinlik, farkındalığı artırma ve lösemili çocuklara olan desteği vurgulama misyonunu taşıyor.

Editör: Tuğba Özkan