Sergi açılışı, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir'in açılış konuşması ve sanatçılara teşekkür belgesi takdiminin ardından gerçekleştirildi.

“Hüseyin Kağıt” Bolvadin’e geliyor, Hıdırellez şenlikleri başladı! “Hüseyin Kağıt” Bolvadin’e geliyor, Hıdırellez şenlikleri başladı!

Açılışta AKÜ Rektör Danışmanı Prof. Dr. İsa Sağbaş, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Erol, GSF Dekan Vekili Prof. Dr. Selçuk Akçay, Dekan Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun, Dr. Öğretim Üyesi Fevzi Nuri Kara, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şube Müdürü Mevlüt Üyümez, Atatürkçü Düşünce Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Veli Cengiz, Afyon Sosyal Yaşamı Geliştirme Derneği Başkanı Nilgün Seçen ile birlikte öğretim elemanları, öğrenciler ve çok sayıda Afyonkarahisarlı sanatsever yer aldı.

AKÜ M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezi Sergi Alanı'nda, aynı anda açılan iki ayrı kişisel sergide, Erdal Ünsal'ın tuval üzerine yağlı boya ve akrilik tekniğiyle yaptığı 24 resim; Hakan Ergun'un da andezit stoneware karışık teknikle yaptığı 35 seramik eser, 8 Aralık tarihine kadar sergilenmeye devam edecek. N\S

Editör: Nurbanu Soy