Spor oyunları takım müsabakalarında; voleybol kadın kategorisinde 10, voleybol erkek kategorisinde 10, basketbol erkek kategorisinde 8, futbol müsabakalarında ise 16 takım mücadele edecek.

Sporrrr (1)

Müsabakalarda voleybol kadınlar kategorisinde; Bolvadin Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Hukuk Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Turizm Fakültesi, Veteriner Fakültesi, Afyon Meslek Yüksekokulu (MYO), Bayat MYO ve Bolvadin MYO takımları mücadele ederken voleybol erkekler kategorisinde; Bolvadin Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Hukuk Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Teknoloji Fakültesi, Turizm Fakültesi, Afyon MYO, Başmakçı MYO,  Bolvadin MYO ve Sinanpaşa MYO takımları yer alacak.

Sporrrr (5)

Basketbol erkekler kategorisinde; Fen Edebiyat Fakültesi, Hukuk Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Teknoloji Fakültesi, Veteriner Fakültesi, Afyon MYO ve Bolvadin MYO takımları mücadele edecek.

Futbol müsabakalarında ise Bolvadin Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Hukuk Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Teknoloji Fakültesi, Turizm Fakültesi, Veteriner Fakültesi, Afyon MYO, Bolvadin MYO, İscehisar MYO, Sinanpaşa MYO ve Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) takımları mücadele edecek.

Sporrrr (3)

ODAK’ın birinci sayfası: “Halkın ekmeği halka” başlığı ile çıktı. ODAK’ın birinci sayfası: “Halkın ekmeği halka” başlığı ile çıktı.

Bireysel müsabakalarda da badminton, masa tenisi ve satranç alanlarında mücadeleler yapılacak.

İlk müsabakaların sonuçlarına göre; futbolda Bolvadin MYO, Güzel Sanatlar Fakültesini 6-0; İlahiyat Fakültesi, Bolvadin Uygulamalı Bilimler Fakültesini 3-1; Hukuk Fakültesi, Eğitim Fakültesini 3-2 mağlup etti. Basketbol erkekler kategorisinde Teknoloji Fakültesi, Bolvadin Meslek Yüksekokulu karşısında 20-0 hükmen, Voleybol erkek kategorisinde ise Sinanpaşa MYO, Bolvadin MYO karşısında 3-0 hükmen galip geldi.

Kaynak: FATMA SEDA CAN