Afyon Kocatepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) ev sahipliğinde, Sinema ve Televizyon Bölümü organizasyonunda 19-20 Mart tarihlerinde düzenlenen, “1. Kocatepe Öğrenci Kısa Film Günleri” etkinliği sona erdi.

Aküsinema (1)

Genç Sinemacıların Gözünden Kısa Filmler

19-20 Mart tarihlerinde Sinema ve Televizyon Bölümü 3. sınıf öğrencilerinin, Dr. Öğretim Üyesi Yavuz Özer rehberliğindeki "Kısa Film Yapımı" dersi kapsamında hazırladıkları 12 kısa film, ilk defa izleyici karşısına çıktı. İbrahim Küçükkurt Konferans Salonu'nda yapılan film gösterimleri, sinema dünyasına yeni adımlarını atan genç yönetmenler ve çekim ekipleriyle yapılan söyleşilerle renklendi.

Aküsinema (2)

Etkinliğin ilk günkü açılış programına GSF Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun, Sinema ve Televizyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nesrin Kula Demir, Bölüm öğretim elemanları ve Fakülte öğrencileri katılım sağladılar. Açılış konuşmalarının ardından, Sinema ve Televizyon Bölümü 2. sınıf öğrencilerinin sahnelediği performanslar, etkinliğe farklı bir boyut kattı.

Aküsinema (3)

Afyonkarahisar'da Suriyeli şahıslar arasında bıçaklı kavga! Afyonkarahisar'da Suriyeli şahıslar arasında bıçaklı kavga!

Perdeyi Kapatan Kapanış Konuşması

"1. Kocatepe Öğrenci Kısa Film Günleri", Sinema ve Televizyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nesrin Kula Demir'in kapanış konuşmasıyla sona erdi. Prof. Dr. Demir, etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini sunarken, gelecek dönemlerde de benzer organizasyonların farklı ders çıktılarıyla devam edeceğinin müjdesini verdi.

Aküsinema (9)

Kaynak: FATMA SEDA CAN