İlk olarak; 2020 yılında Suriye İdlip Bölgesinde BTÖ Mensubu Teröristler ile mücadele esnasında rejim unsuru askerlerin uçak ile bombalı saldırısı sonucu şehit olan 34 Askerimizin arasında bulunan Dinar ilçesi Nüfusuna Kayıtlı Şehit Şehit P.Yzb. Süleyman Şahin'in ailesini ziyaret eden Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Tolga Yağan, Dernek Başkanı Kumartaşlı ve Hasan Ceylan şehit ailesiyle sohbet ederek acılarını paylaştılar.

Hiçbir şehidimizin kanının yerde kalmadığı gibi Şehit P.Yzb. Süleyman Şahin'in de kanının yerde kalmadığını belirten Yağan, Türk Silahlı Kuvvetlerinin her bir ferdi olarak tüm Şehit ailelerinin yanlarında olduklarını söyledi.

Ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyan Şehit ailesi ise Komutan Yağan ve Şube Başkanı Kumartaşlı ile Dinar Dernek temsilcisi Ceylan’a yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ettiler.

DİNAR ŞUBESİ ZİYARET EDİLDİ

Şehit ailesi ziyareti sonrasında komutan ile Dernek Dinar Temsilciliği ve Muharip Gaziler Derneği Dinar Temsilciliğini ziyaret edildi.

Çobanlar ilçesinde aranan şahıs kaçamadı! Çobanlar ilçesinde aranan şahıs kaçamadı!

Dernek faaliyetlerinin görüşüldüğü ziyarette tüm Şehitlerimiz saygı rahmet ve dua ile anıldı.

Dernek ziyaretinin ardından Dinar İlçesi Akçaköy beldesinde bulunan ve 2015 yılında Hakkari’de Şehit düşen Şehit Uzman Jandarma Çavuş İzzet Taşbaş’ın annesi Saliha Taşbaş ziyaret edildi.

Ziyarette Şehit annesinin eli öpülürken, herhangi bir sorununun ve sıkıntısının olup olmadığı soruldu. Şehit annesi ise, Dernek Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’nın kendisinin bir evladı gibi olduğunu belirterek, her türlü sorun ve sıkıntısında kendisini aradığını belirterek,  İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Tolga Yağan’a da kendilerine verdiği önem ve destekten dolayı teşekkür etti.

Kaynak: SEDA CAN