Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt vatandaşların sadece iyi gününde değil, acılı günlerinde de yanlarında olmaya devam ediyor. Afyonkarahisarlı bir vatandaşın dün Paşa Camii’nde kılınan cenaze namazında karşılaşan MHP’li Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt ve İYİ Parti’nin adayı Alper Yağcı, birbirleri ile selamlaşmasının ötesinde dikkat çeken bir kare ortaya çıktı.

Vergi ödemek için kesinlikle MALİYE’ye gitmeyin Çünkü… Vergi ödemek için kesinlikle MALİYE’ye gitmeyin Çünkü…

ÜSTÜNLÜK MESAJI VERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan hakim olduğumuz ve kendisinde sıkça rastladığımız beden dili kullanımının Sezer Küçükkurt ile Alper Yağcı arasında yaşanan o anların karedeki yansıması gözlerden kaçmadı.

alper yağcı

Samimiyetle el ele yapılan tokalaşmanın altında yatan bir mesaj ise Alper Yağcı’nın elini Sezer Küçükkurt’un elinin üzerine koyarak beden dilinde de karşılığı bulunan ‘üstünlük’ mesajını vermiş olması oldu.

‘TEK ÜLKÜCÜ ADAY BENİM’ DEMİŞTİ

Alper Yağcı, geçtiğimiz haftalarda TV3 yönetimine gerçekleştirdiği ziyarette Afyonkarahisar’da tek ülkücü aday olduğunu söylemişti. Yağcı ziyarette şu ifadeleri kullanmıştı:

"Afyonkarahisar'da, milliyetçiliği ve ülkücülüğü temsil eden tek aday benim. Bunu net kimseyi de kırmak adına değil ama o geçişkenliği anlamın da kendimi çok şanslı hissediyorum, gerçek bu. İnsanların kendi partisine oy atmadığı sürece tercih edeceği ikinci isim benim hem MHP’de hem de CHP’de benim” 

Kaynak: NURBANU SOY