Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı anma etkinlikleri kapsamında Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nin (AFSÜ) Bolvadin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda (SHMYO) bir müzik dinletisi gerçekleştirildi. Dinletinin teması "Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar" oldu ve Bolvadin SHMYO'nun ev sahipliğinde düzenlendi.

Dinleti, Bolvadin SHMYO Kırkgöz Kampüsü Konferans Salonu'nda düzenlendi. Etkinliği, AFSÜ Bolvadin SHMYO Müdürü Doç. Dr. Emre Atay, Bolvadin İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Teoman Kaya, Bolvadin İlçe Emniyet Müdürü Kadir Avcı, üniversite akademisyenleri, idari personel ve öğrenciler izledi.

Etkinlik, Bolvadin SHMYO Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü'nün Öğretim Görevlisi Cansu Gündoğan'ın sahne almasıyla başladı. Gündoğan, Atatürk'ün sevdiği şarkıları seslendirdi. Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Yüksek Lisans öğrencisi Muhammet Bilgiçoğlu’da kanunuyla Gündoğan'a eşlik etti. Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı öğrencileri Güden Sabuncu ve Sinem Akyüz de Atatürk'ün sevdiği şarkıları dinleyicilere sundu.

Program, Gündoğan ve Bilgiçoğan'a teşekkür belgesi ve çiçek takdim edilmesiyle sona erdi. \\T.Ö

İş Hayatında Kadınların Deneyimleri ve İlham Veren Başarı Öyküleri! İş Hayatında Kadınların Deneyimleri ve İlham Veren Başarı Öyküleri!

Editör: Tuğba Özkan