Voleybol Aday Hakem Kursu 27-28-29 Ekim tarihleri arasında Türkiye Voleybol Federasyonu Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu Başkanı ve aynı zamanda CEV Hakem Komisyonu Üyesi Aziz Yener’in katılımıyla Afyonkarahisar’da gerçekleştirildi. 3 gün gerçekleştirilen eğitimlerde iki gün teorik, son gün ise teorik eğitimi verildi. Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen eğitimlere Türkiye’nin değişik illerinden 76 kursiyer katıldı.

PROGRAMLARIN ÖNEMLİ OLDUĞUNU BİLİYORUZ

Türkiye Voleybol Federasyonu İl Temsilcisi Savaş Aslan,  “Hakem ihtiyacımızın karşılanması açısından çeşitli branşlarda açılan Hakemlik kurslarını önemsiyoruz ve ilimizden de bu konu da katılım sağlanmasını istiyoruz. Sportif anlamda nitelikli ve objektif olarak hakemlere ihtiyacımızın olduğunu dolayısıyla da eğitim programlarının çok önemli olduğunu biliyoruz” dedi.

76 KURSİYERİN KATILIMIYLA AÇILDI

14. yüzyıl dönemine ait Kuran-ı Kerim ele geçirildi! 14. yüzyıl dönemine ait Kuran-ı Kerim ele geçirildi!

“Antrenman, kurs ve eğitim hususunda eksiklerimizi tamamlayıp pratik olarak kazanımlar elde etmelerini sağlıyoruz” diyen Arslan, “76 kursiyerin katılımcıyla açılan Voleybol Aday Hakemlik Kursuna katılımın yüksek olması ilginin ne denli yüksek olduğunun en iyi göstergesidir. Eğitim için şehrimize gelen Voleybol Federasyonumuzun kıymetli hocalarına, teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Arslan, eğitimlerin düzenlenmesinde emeği geçen ve eğitimlere katılan Federasyon Başkanı Akif Üstündağ’a, MHGK Başkanı Aziz Yener’e MHGK Üyesi İbrahim Tarun’a ve yer konusunda destek veren AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş’a teşekkür etti. >>GÖKHAN KOCAASLAN

Editör: Tuğba Özkan