Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 70'inci yaş gününü kutladı. Erdoğan, doğum gününde AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katıldı ve ardından AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısına girdi.

BAHÇELİ'NİN JESTİNE ERDOĞAN'DAN YANIT

Toplantı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin doğum günü dolayısıyla kendisine gönderdiği hediyeleri açıkladı.

Yaralı Afyonlu askerin son durumu! Yaralı Afyonlu askerin son durumu!

NEZAKET DOLU HEDİYE

Erdoğan, Bahçeli'nin jesti için "Devlet Bey, her zamanki nezaketini ve inceliğini bir kez daha gösterdi. Son derece zengin bir nezaket gösterisiydi. Yaşım kadar güller gönderildi. Ayrıca, kendine özgü estetiğiyle henüz görmediğim bir kalem de gönderildi. Doğum günümü kutlamanın yanı sıra Cumhur İttifakı'nın çalışmaları hakkında da birbirimizi tebrik ettik" şeklinde konuştu.

Ayrıca Yeniden Refah Partisi hakkında açıklamalarda bulunan Erdoğan, “Yeniden Refah’ın tavrını biliyorsunuz. Birçok yerlerde Cumhur İttifakı ile hareketi söz konusu değil. Adeta milletvekili seçimlerindeki durumdan şu anda kopmuş vaziyette. Kendileri Yeniden Refah olarak bizden ayrılmış olanları veyahut bize karşı olanları aday olarak çıkardılar. Ben onların adını anmadım” dedi.

Editör: Fadime Özkaran