Eğitimde işi sıkı tutuyoruz! Eğitimde işi sıkı tutuyoruz!

Bakan Göktaş, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına güçlü tepki gösterilmesi gerektiğini belirtti ve bu durumun sadece bir vicdan meselesi olmadığını, adil ve güvenli bir dünyada yaşama ideali için herkesin bu saldırılara karşı sesini yükseltmesi gerektiğini ifade etti.

Bakan Göktaş, toplumu ve aileyi korumanın, insan onuruna yakışır bir tavır almakla başlaması gerektiğini dile getirdi. Bakanlığının politikalarında ailenin merkezi bir rol oynadığını vurgulayarak, toplumsal ve bireysel refah hedeflerine ulaşılmasının ailenin güçlenmesi ile mümkün olacağını belirtti.

Ayrıca Bakan Göktaş, adaletin tesisini desteklemek için çeşitli faaliyetler yürüttüklerini, yargı hükümlerinin uygulanması için sosyal mekanizmaları kurduklarını ve suçlu her türlü şiddetin karşısında durduklarını belirtti. Yargı süreçlerini anlaşılır kılmaya ve böylece boşanma sürecinde daha etkili bir rehberlik sunmaya devam edeceklerini söyledi.

Çocukların gelişimi için en doğru koşulların yaratılmasının öncelikli olduğunu belirtti ve çocuğun yüksek yararı ilkesi gereği çocukların haklarını ve mahremiyetlerini koruyan ailelerde sevgi ve şefkatle büyümelerini desteklediklerini vurguladı. CEMİLE KAYTAN

Editör: Cemile Kaytan