Şok marketlerden ortalığı yıkacak kampanya! 5 litrelik su fiyatına pek çok ürün satılıyor Şok marketlerden ortalığı yıkacak kampanya! 5 litrelik su fiyatına pek çok ürün satılıyor

Programda F Klavyenin mucidi İhsan Sıtkı Yener’i rahmet ve saygıyla anarak sözlerine başlayan F Klavye ve Muhasebe-Finansman Öğretmeni Ümit Başoğlu, “F Klavye öğrenmek çok kolay. Türkçemize en uygun klavye F Klavyedir. F Klavye, dilimizde en çok kullanılan harflerin 10 parmağımızdaki en çok işleyen parmaklarımıza yayılması, az kullanılan harflerin ise kuvvetsiz küçük parmaklara yerleştirildiği bilimsel bir klavyedir. F Klavye çok rahatlıkla kullanılabilecek, uygun bir klavyedir” diye konuştu.

YERLİ VE MİLLİ KLAVYE F KLAVYE

Çocukların F Klavyeyi kolaylıkla öğrendiklerine değinen Başoğlu, “Gönüllü olarak ders verdiğim Kocatepe İlkokulu üçüncü sınıf öğrencileri F Klavyeyi çok hızlı öğrendiler ve uluslararası klavye yarışmasında derece elde ettiler. Şevval Erva Başoğlu dünya ikincisi, Hasan Eymen Başoğlu dünya dördüncüsü, Ziya Doruk Ay dünya yedincisi ve Aysima Taş ise dünya sekizincisi oldu. Çocuklarımızı, ailelerini ve büyük emekleri olan sınıf öğretmenlerini kutluyorum. Yerli ve milli olan F Klavyenin daha fazla yaygınlaşmasını diliyorum” dedi.Kocatepe ilkokulu üçüncü sınıf öğrencileri Şevval Erva Başoğlu, Hasan Eymen Başoğlu, Aysima Taş ve Ziya Doruk Ay ise yarışmada aldıkları derecelerden mutlu olduklarını söyleyerek herkese F Klavyeyi öğrenmeleri çağrısında bulundu.

Kaynak: N\S