CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensupları için düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi.

18 Ocak 1980 doğumlu olan CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, düzenlenen kahvaltıda gazetecilerin soruları cevapladı. Köksal, gazetecilerin sorularını yanıtladıktan sonra samimi bir ortam oluştu. Gerçekleşen kahvaltı , aynı zamanda Başkan Adayı Köksal'ın doğum gününün de kutlandığı bir vesileye dönüştü. CHP Heyeti, Köksal için sürpriz bir doğum günü kutlaması hazırlayarak bu özel günü unutmadıklarını gösterdi.

BAŞKAN ADAYI KÖKSAL’DAN DİLEK

Askeri araç kaza yaptı:  11 yaralı! Askeri araç kaza yaptı:  11 yaralı!

Kahvaltıda bir doğum günü pastası hazırlanırken, Burcu Köksal da yaşadığı şaşkınlığı gizleyemedi. Basın mensuplarının çektiği fotoğraf karesinde gülümseyen Köksal, dilek tutma geleneğini sürdürerek mumları üfledi. Tüm bunların yanı sıra, gazetecilerle geçirilen keyifli zaman ve samimi diyaloğa övgüde bulunuldu. Burcu Köksal, etkinliğe katılan herkese teşekkürlerini ileterek, basın camiasının özverili çalışmalarını takdirle karşıladığını dile getirdi.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN