AK Parti İl Teşkilatı Kan Bağışında Bulundu! AK Parti İl Teşkilatı Kan Bağışında Bulundu!

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Başkan adayı Yağcı, tüm kadınların bu anlamlı gününü samimi temennilerle kutlayarak, "Toplumun en önemli yapı taşı olan ve hayatımızın her anını güzelleştiren kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, onlara ne kadar değerli olduklarını yürekten hissettirmek istiyoruz" dedi.

Alper yağcı

Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk kadınlarına verdiği önemin altını çizen Yağcı, "Atatürk'ün ileri görüşlülüğü sayesinde, eğitimden sanata, siyasetten spora kadar her alanda başarılar gösteren kadınlarımız, toplumumuzda hak ettikleri konuma erişmiştir. Aile ve değerlerimizin temsilcisi olarak kadınlarımızın toplumsal yaşamdaki etkin katılımını desteklemek her birimizin sorumluluğudur" ifadelerini kullandı.

Alper yağcı

Yapılan konuşmada, 8 Mart'ın Türk ve dünya kadınları için saygı, hak ve güzel günlerle dolu olmasına dair temennilerde bulunuldu.

Etkinlik kapsamında, Yağcı ve partililer, Park Afyon Alışveriş Merkezi önünde kadınlara çiçek dağıtarak, şiddet ve ayrımcılıktan uzak bir dünyada yaşamaları için dileklerde bulundular. Bu anlamlı günde, kadınlara sundukları değeri ve onları her zaman onurlandırma niyetlerini vurguladılar.

Kaynak: SAİT KARADUMAN