Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasının önemine vurgu yaparak, onun ilkeleri doğrultusunda geleceğe yönelik kararlı adımlar atmaya devam edeceklerini belirten Dr. Mustafa Çöl açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletine bıraktığı mirasıyla sadece bir lider değil, aynı zamanda bir vizyonerdir. Onun gösterdiği yolda ilerlemek, ülkemizin daha aydınlık yarınlara taşınması için önemli bir adımdır.

Bugün, Atatürk’ün gösterdiği hedeflere ulaşmak adına bir aradayız. Onun ilkeleri, cumhuriyetimizin temel taşlarıdır ve bu değerleri yaşatarak, gelecek nesillere daha güçlü bir Türkiye bırakmak hepimizin ortak sorumluluğudur. 10 Kasım sadece bir anma günü değildir, aynı zamanda milletin birlik ve beraberlik içinde olması gereken önemli bir gündür.

‘’GENÇLERİN BU ÜLKEYİ EN İLERİYE TAŞIYACAĞINA İNANIYORUM’’

Mustafa Çöl mesajında, ‘’Gençlerimiz, Atatürk’ün açtığı yolda ilerleyerek ülkemizi daha ileriye taşıyacaklarına inanıyorum. Onlara düşen sorumlulukları bilmeli ve bu büyük mirası korumak adına ellerinden gelen gayreti göstermelidirler.

İhsaniye’nin Yıldızı Atatürk Ortaokulu! İhsaniye’nin Yıldızı Atatürk Ortaokulu!

Bu duygu ve düşüncelerle; büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85. yıl dönümünde kendisini saygı, rahmet ve minnetle anıyor, silah arkadaşları ve vatanımız için şehit düşmüş tüm kahramanlarımızın önünde saygıyla eğiliyorum. Ruhlarınız şad olsun’’ dedi. N\S

Editör: Nurbanu Soy