Afyon’da hangi belediye başkanı kendi maaşına yüzde yüz zam yaptı? Afyon’da hangi belediye başkanı kendi maaşına yüzde yüz zam yaptı?

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesaj yayınladı. Başkan Çöl mesajında; “Bugün, değerli sağlık çalışanlarımızın özverili çalışmalarını takdir ettiğimiz 14 Mart Tıp Bayramını kutlamanın mutluluğu içerisindeyim. Sağlık, hayatımızın en kıymetli değerlerinden biridir. Toplumumuzun sağlığı için gece gündüz demeden çalışan tüm sağlık çalışanlarımızın, doktorlarımızın, hemşirelerimizin, sağlık personelimizin ve sağlık sektöründe yer alan herkesin fedakârca emek verdiğini görmekten büyük bir gurur duyuyorum’’ dedi.

‘PANDEMİDEKİ MÜCADELELER TAKDİRE ŞAYAN’

Sağlık alanındaki ilerlemeler, bilimin ışığında her geçen gün daha da büyük başarılarla ilerlediğinin altını çizen Başkan Çöl, ‘’Ancak, sağlığın değerini ve önemini daha iyi anlamak, toplum olarak sorumluluklarımızı yerine getirmek de bir o kadar önemlidir. Özellikle Pandemiyle mücadelede sergiledikleri kahramanca çaba ve kararlılık, takdire şayan bir örnektir. Bu vesileyle, Sandıklı halkının sağlık ve mutluluk dolu bir yaşam sürmesi için çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor, 14 Mart Tıp Bayramınızı en içten dileklerimle kutlayarak, tüm sağlık çalışanlarına sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”

Kaynak: FATMA SEDA CAN