Afyonkarahisar’ın Düzağaç beldesinin belediyesinde çalışan bir memur, başkanın kendisinden geçtiğimiz yıl borç alıp bir aylık memur maaşlarını ödediğini ve başkanın belediye kasasından her gün zimmetine para geçirip belli bir zaman sonra parayı kasaya geri koyduğunu öne sürdü.

Düzağaç beldesi belediyesinde görevli memur H.A, Belediye Başkanı Muammer Işıklı hakkında ihbarda bulundu. H.A., verdiği şikayet dilekçesinde Işıklı hakkında zimmet, görevi kötüye kullanma, mobbing, maaşların geç ödenmesi  ve mahkeme kararı olmaksızın mühürleri koparma konuları hakkında şikayette bulundu.

Belediyeden Gençlik ve Spor Bayramı Hediyesi! Belediyeden Gençlik ve Spor Bayramı Hediyesi!

Düzağaç Belde Belediye Başkanı Muammer Işıklı hakkında çıkan yolsuzluk ve zimmetine para geçirme iddialarına cevap verdi. Düzağaç Belde Belediye Başkanı Muammer Işıklı hakkında yapılan yolsuzluk ve zimmetine para geçirme iddiası Odak’a açıkladı.

"SUÇLAMALARLA KARŞI KARŞIYA KALDIK"

İddiaları kesin bir dille reddeden Başkan Işıklı konunun emekliliği gelen H.A.,’nın mesnetsiz iddialarından ibaret olduğunu, belediye olarak gelen bir paranın söz konusu olmadığını ifade etti. Başkan Işıklı ayrıca kişisel harcamaları noktasında tüm kalemleri tek tek belgeleriyle birlikte açıklayabileceğini söyledi. Söz konusu şikayet sahibinin belediyede kendisini idare etmelerini istediğini belirterek, buna ret cevabı alınca aslı olmayan suçlamalarla karşı karşıya kaldıklarını söyledi. Başkan Işıklı söz konusu kişiyle alakalı olarak en kısa zamanda suç duyurusunda bulunacağını söyledi. ÖZEL HABER: FADİME ÖZKARAN

Editör: Fadime Özkaran