Her insanın yeryüzündeki en değerli varlık olduğunu ifade eden Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, "Engellilik konusu, yalnızca engelli bireyleri ve ailelerini değil, toplumun tüm kesimlerini ilgilendiren önemli bir konudur. Engellilik, sosyal hayatı engelleyen bir kusur değil, desteklenmesi gereken bir durum olarak kabul edilmeli ve her fırsatta onları kucaklayarak, eşit ve değerli vatandaşlar olduklarını göstermeliyiz” dedi.

Her Adımda Toplum, Engellilerle Daha da Bütünleşiyor! Her Adımda Toplum, Engellilerle Daha da Bütünleşiyor!

Engelli vatandaşların toplumun vazgeçilmez ve ihmal edilmez bir parçası olduğunu vurgulayan Başkan Koyuncu, “Her birimizin de bir engelli adayı olduğunu unutmamalıyız. Bu vesileyle bir kez daha sosyal yaşamın bir parçası olmalarının önündeki engelleri azimle, inançla aşan engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü tebrik ederek tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum" ifadelerini kullandı.

Özel vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Koyuncu onların talep ve önerilerini dinleyerek programa katıldıkları için kendilerine teşekkür etti. Yemek programına Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz, kurum amirleri, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı. F/Ö

Editör: Fadime Özkaran