AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Menteş, Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın ‘Kimsenin ekmeyiyle oynamayacağım, anne sözü veriyorum’ sözüne ilişkin, “Sözünü iki haftada unuttu. Çok sayıda yöneticiyi işinden etti, yüzlerce personele de mobing uyguladı. Kişileri işleri ile alakası olmayan birimlere sürerek adeta kendiniz çıkın mesajı vermiştir ve istifa etmeye zorlamıştır” dedi.

Zeybek açıklama yaptı: Böcek olayında olduğu gibi buda algıdan ibarettir! Zeybek açıklama yaptı: Böcek olayında olduğu gibi buda algıdan ibarettir!

Menteş, “Belediye personelleri için bankamatik memur ifadesi ile çalışanları küçümseyici bir birime göndermiştir. CHP’li Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın bankamatik memuru şeklinde iddia ettiği personel var ise, bunu ispatlamak mükelleftir. Bu yaklaşımla belediye personeline adeta savaş açıldığını ve belediye personelinin belediye başkanı tarafından çirkin bir saldırı altında olduğunun ispatıdır. Bir insanın belediye başkanı olması, herkese iftira hakaret ve çirkin bir saldırı da bulunabileceği anlamını taşımamaktadır” ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Menteş konuşmasının devamında, “Bankamatik personeli iddiasında eğer samimi ise şu soruya cevap versin. Eğer kişi bankamatik personeli ise çıkışını vermek yerine neden yerini değiştiriyorsunuz? Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı gibi kendilerince heyecan aramış ve görüldüğü üzere ilk işide işkence ve zulüm yapmak olmuş. Dışarıdan personel getirmiş ve Afyonkarahisar’ın evlatlarına da dolaylı yoldan kapıyı göstermiştir.”

Afyonkarahisar Belediye Başkanın Burcu Köksal’ın iki haftada fabrika ayarlarına döndüğünü söyleyen Menteş, “Verdikleri anne sözünü unutan, ilk işi çalışanları sürgüne göndermek ve mobing ile işten çıkarma yolları oldu. Yarın işten çıkacağım korkusuyla evlerine götürdükleri bir lokma ekmeği kendilerine çok gören bir zihniyetle baş başa olmanın korkusuyla yaşamak zorunda kalan Afyonkarahisar Belediyesi personeli çaresizce, sürgün sırası beklemektedir” dedi.

5A2C502A F51E 415E A790 6C5193404Daa

Editör: Fadime Özkaran