Alimoğlu, Başkan Kılınçarslan’ı ne için ziyaret etti? Alimoğlu, Başkan Kılınçarslan’ı ne için ziyaret etti?

İscehisar Belediyesi ve Afyonkarahisar İl Özel İdaresi ortaklığında, ilçede geniş çaplı sıcak asfalt döküm çalışmalarının başlatılacağı duyuruldu. İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, bu projenin ilçe tarihindeki en kapsamlı sıcak asfalt çalışmasını oluşturduğunu ifade etti.

'İSCEHİSAR EN GÜZELİNİ HAK EDER'

Şahin, yaptığı açıklamada, "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ilçemize yatırımlarımızı sürdüren bir anlayışla hareket etmekteyiz. Afyonkarahisar İl Özel İdaresi ile yaptığımız iş birliği sayesinde, planladığımız bölgelerde toplam 10.000 metrekarelik alanı kapsayacak sıcak asfalt dökümüne kısa sürede başlıyoruz. 'İscehisar en güzelini hak eder' anlayışıyla, durmadan, yorulmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Şahin, aynı zamanda sıcak asfalt çalışmasına destek veren bakanlık, valilik, milletvekili, belediye başkanı ve yerel yöneticilere de minnettarlığını dile getirdi. Başta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki olmak üzere, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Dr. Alparslan Bayraktar'a, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'na, eski Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'na, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven’e, Hasan Arslan’a, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e, İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban’a, Afyonkarahisar İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Osman Ziya Bilim’e, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’a, İl Genel Meclis Üyeleri Murat Dikmen’e, Mesut Çelen’e, AK Parti İscehisar İlçe Başkanı Metin Balaban’a, Belediye meclis üyelerine teşekkürlerini sundu. Projenin çeşitli katkılarıyla gerçekleşeceğini ve emek veren herkese şükranlarını sunduğunu belirtti.

Bu projenin hayata geçirilmesiyle İscehisar'ın altyapısının güçlendirilmesi ve şehir estetiğinin iyileştirilmesi hedefleniyor. İlçe sakinleri ve çevre halkı için daha konforlu ve güvenli yolların oluşturulması planlanmakta. >>TUĞBA ÖZKAN

Editör: Tuğba Özkan