İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınların önemine vurgu yaptığı duygusal bir mesaj yayımladı. Mesajında kadınların toplumun temel direği olduğunu ve yaşamın her alanında önemli roller üstlendiklerini belirtti.

Evlilik Yolunda İlk Adımı Attılar! Evlilik Yolunda İlk Adımı Attılar!

Wew-1

Başkan Şahin'in mesajında, kadınların önemine vurgu yaparak, “Peygamber Efendimiz, 'Cennet anaların ayağının altındadır' buyurmuştur. Bu nedenle kadınları korumak, kollamak ve onların mutlu ve huzurlu olmasını sağlamak bizim görevimizdir” dedi. Kadınların yaşamın her alanında önemli bir yer tuttuğunu belirten Şahin, kadınların sevgi, şefkat ve merhametleriyle yaşamı güzelleştirdiğini ifade etti.

Kadınların, toplumun temel direği ve yaşamın vazgeçilmez unsurlarıda olduğuna değinen Başkan Şahin, “Onların varlığı, sevgi, şefkat ve merhametleriyle hayatı anlamlandırır. Kadınlar, cesaretleri ve güçleriyle her zaman yaşama hazırlayan ve destek olan değerli varlıklardır” dedi.

Kadınların toplumun temel direği olduğunu vurgulayan Başkan Şahin, onların siyasi, sosyal ve kültürel hayatta hep başrolde yer aldığını, her türlü sorumluluğu paylaştığını dile getirdi. Mesajında, özellikle şehit anneleri ve eşleri olmak üzere, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladığını belirtti.

417498028 719071363723134 7317942196928470739 N

Kaynak: GAMZE KOÇAK