Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı'nın, eğitim alanındaki destekleri sürüyor. Başkan Sarı, son olarak "Çocuklarımız Ara Tatilde Okuyor, Ders Çalışıyor" projesini hayata geçirerek, çocukların eğitimi için önemli bir adım daha attı. Kültür salonunda gerçekleşen özel bir programla, etkinliğe katılan 150 aileyi mutlu eden hediyelerini takdim etti.

Proje ile okulların ara tatil dönemleri daha verimli hale getirilirken, Başkan Nihat Sarı ve ekibi, çocukların bilimsel ilerlemelerine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Başarılar dileyerek çay termosu hediyeleri, Belediye Başkanı ve Encümen üyeleri tarafından çocuklara gururla sunuldu.

Etkinlik öncesinde bir konuşma yapan Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, çocukların geleceği için eğitimin önemine değinerek eğitimdeki desteklerini her zaman sürdüreceklerini vurguladı. Belediyenin "okuyan ve yazan bir nesil" için çalıştığını belirtti.

Kılınçarslan son yolculuğuna uğurlandı! Kılınçarslan son yolculuğuna uğurlandı!

Ödül töreninin ardından program, ailelerin ve çocukların Belediye Başkanı Nihat Sarı'ya teşekkürlerini iletmeleri ve hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi. Dinar, belediyesinin çocuklara yönelik hizmetleriyle eğitimde fark yaratmaya devam ediyor.

Editör: Tuğba Özkan