Başkan Koyuncu, bu kapsamda Emirdağ'daki tüm mahalleleri doğalgazla buluşturmayı başardı. Bu gelişme, mahalle sakinlerinin sevincini tetikledi ve bu sevinci, 'Mahallemizi doğalgazla buluşturduğu için Başkanımız Serkan Koyuncu'ya teşekkür ederiz' diyen bir pankartla dile getirdiler. Özellikle Emirbaba Mahallesi'nde bu pankartlarla Başkan Koyuncu'yu karşıladılar.

Başkan Koyuncu, Emirbaba Mahallesi Muhtarı Recep Topkaya ve mahalle sakinleriyle samimi bir toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantıda, vatandaşların talepleri dinlendi ve Emirbaba Mahallesi'nde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

İl Genel Meclisi Üyeleri, İl Müdürü Sünnetci’yi neden ziyaret etti? İl Genel Meclisi Üyeleri, İl Müdürü Sünnetci’yi neden ziyaret etti?

Söz konusu toplantıda, Başkan Koyuncu'nun gerçekleştirdiği projeler ve Emirdağ'ı her alanda marka şehir haline getirişini de takdir ettiler. Ayrıca, mahallelerini doğalgazla buluşturduğu için mahalle sakinleri de Başkan Koyuncu'ya teşekkür etme fırsatını yakaladı. CEMİLE KAYTAN 

Editör: Cemile Kaytan