İstişare kültürünü kendine şiar edinen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek sorun ve talepleri yerinde çözüme kavuşturmak, birlikte yönetim anlayışı ile mahalle ziyaretleri gerçekleştiriyor. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in mahalle ziyaretine Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay,  AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, Muhtarlar Dernek Başkanı Suat Uygur, Mahalle Muhtarı Serkan Keser, teşkilat mensupları, daire müdürleri ve mahalle sakinleri eşlik etti.

ÇOCUKLARI GERİ ÇEVİRMEDİ

Cuma namazını Gültepe Cami’nde eda eden Başkan Zeybek ardından vatandaşlara fesleğen hediye etti. Vatandaşlardan gelen talepleri yüz yüze görüşerek almak, çalışmaları yerinde incelemek amacı ile Gönül Belediyeciliği şiarı ile vatandaşlar ile buluşmasını sürdüren Zeybek’e ilgi oldukça yoğundu. Çocuklarla da buluşan Başkan Zeybek çeşitli hediyeler verdi, fotoğraf çekinme taleplerini geri çevirmedi.

ESNAFLA BİR ARAYA GELDİ

Muhtar Serkan Keser’in, esnafların, vatandaşların istek ve görüşlerini dinleyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek mahallede yapılan belediye çalışmaları ve projeler hakkında da bilgi verdi. Mahallelerine yaptıkları hizmetlerden dolayı Zeybek’e teşekkür eden Muhtar Keser, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi, teşekkür etti. Mahalle ziyareti ardından Başkan Zeybek, Harbiş Durağında minübüsçü esnafı ile de buluşarak sohbet etti, hatıra fotoğrafı çekindi. //FÖ.

4 polis gözaltına alındı! 4 polis gözaltına alındı!

Editör: Fadime Özkaran