Ramazan Bayramı nedeniyle ilan edilen 9 günlük bayram tatili devam ediyor. Türkiye’nin kavşağında yer alan ilimizden ise binlerce araç geçmeye devam ediyor. Çarşamba günü başlayacak Ramazan Bayramı nedeniyle tüm önlemler en üst safhada alındı. Bu kapsamda ValiDoç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ile İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerle birlikte Afyonkarahisar - Kütahya yolu üzerinde iftar saatinde seyahat eden vatandaşlarımıza iftarlık kumanya dağıttı.

MSB: Pençe-Kilit Harekatı'nda bugüne kadar 931 terörist etkisiz hale getirildi MSB: Pençe-Kilit Harekatı'nda bugüne kadar 931 terörist etkisiz hale getirildi

TÜM ÖNLEMLER ALINDI

Sürücülere, bayram tatili boyunca araçlarını dikkatle kullanma ve trafik kurallarına uyma konusunda hassasiyet göstermelerini ileten Vali Yiğitbaşı, vatandaşların bayramını şimdiden tebrik etti. Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay ise ODAK’a yaptığı özel açıklamada bayram nedeniyle tüm tedbirlerin alındığını dile getirdi. Müdür Ay, trafik tedbirleri için 400 personelin şehirlerarası güzergahta 35 ekip, sabit ve uygulama noktalarında görev yaptığını dile getirdi. Ekiplerin cumartesi günü göreve başladığını dile getiren Müdür Ay ayrıca asayiş için de vardiyalı çalışma sisteminde 1200 personelin görevinin başında olduğunu dile getirdi. 

Kaynak: AHMET IŞIK