9. Yargı Paketi İçeriği Son Dakika Durumu 9. Yargı Paketi İçeriği Son Dakika Durumu

Ramazan Bayramı için birçok belediyeden vatandaşlar özel hizmetler sunuluyor. O ilimizde yaşayan vatandaşlara bayram için belediyeden sunulan ücretsiz hizmetlerin duyuruları yapıldı. Detaylar haberimizde…

RAMAZAN BAYRAMI’NI ANKARA’DA GEÇİRECEK OLAN VATANDAŞLARA ÜCRETSİZ BİR DİZİ ETKİNLİK

Keçiören Belediyesi, Ramazan tatilini Ankara’da geçirecek vatandaşlara birçok alanı ücretsiz açarken, vatandaşlar da Çankaya’nın yeşil parklarına davet ediliyor.

Başkent Ankara’da Ramazan Bayramı’nı kutlayacak vatandaşlar, havaların güzel olduğu günlerde Ankara’nın doğal alanlarına akın ediyor.

Keçiören Belediyesi de vatandaşların tatil döneminde eğlenceli aktiviteler yapmasına olanak sağlamak için sosyal ağlardan bir paylaşım yaptı. ”Sevgili Keçiören’iler, Ramazan Bayramı boyunca; Deniz Dünyası (Akvaryum), Teleferik, Kartaltepe, Kösrelik ve Bağlum mesire alanları ile Lunapark tüm halkımıza ücretsizdir. Tüm Keçiören’imizin, ülkemizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı mübarek olsun.” denildi.

Çankaya Belediyesi de benzer bir mesaj yayınlayarak Ramazan Bayramı’nı Ankara’da geçirecek vatandaşları Ankara’daki parklara davet etti. Belediye, ”Başkent’te kalıp bayram sessizliğinde kentin tadını çıkaranlardansanız haydi gelin, parklarımızda doğanın tadını birlikte çıkaralım!” paylaşımı yapıldı.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN