BELEDİYE BAŞKANI ADAYLIĞI ONUR VE GURUR VERİCİ

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Belediye Başkanı adayı olmanın kendisi için büyük bir onur ve gurur kaynağı olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 30 yıl önce mahalli idarelerde göreve gelmesiyle başlayan hizmet yarışında yer aldığını ve Afyonkarahisar'da AK Parti'nin hizmetlerinin önemli olduğunu vurguladı.

TECRÜBELERLE HİZMET SÜRDÜRÜLECEK

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı, tecrübeleriyle hizmet edeceklerini ve millete hizmet yolunda kararlı adımlar atacaklarını söyledi. Hızlı ve etkin çözümler üreteceklerini belirten Uluçay, belediyenin kaynaklarını doğru ve hakkaniyetli bir şekilde kullanacaklarını ifade etti.

GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DE

AFSÜ Öğretim Üyesi, üniversitesini başarıyla temsil etti! AFSÜ Öğretim Üyesi, üniversitesini başarıyla temsil etti!

Başkan Adayı Uluçay, gerçek belediyeciliğin AK Parti'de olduğunu belirterek, partilerinin Afyonkarahisar'daki belediyelerin sadece temel hizmetlerle kalmadığını, aynı zamanda geniş kapsamlı projeler gerçekleştirdiğini söyledi. Uluçay,‘’Erdoğan Belediyeciliği anlayışıyla, mahalli idarelerdeki çeyrek asırdan fazla bir geçmişe sahip olunan tecrübeyi iktidarımızdaki 21 yılı aşan güçlü tecrübeyle yoğurduk ve bunu hizmete dönüştüreceğiz. Değerli dava arkadaşlarım; Afyonkarahisar’ı Türkiye Yüzyılı vizyonumuza ulaştıracak önemli ve geniş kapsamlı bir yol haritası hazırladık. Bu yol haritasını da yakın bir zamanda düzenleyeceğimiz proje tanıtım toplantısı ile kamuoyuna sunacak ve çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu yeni dönemde öncelikle devam eden projelerimizi bitireceğiz. Yine hızlı bir şekilde şehrimizin kentsel dönüşüm alanlarında afetlere dayanıklı, dirençli ve sağlam yerleşim yerleri inşa etmeyi hedefliyoruz. Konut sıkıntısını gidermek için dar gelirli ailelerimize toplu konutlar inşa ederek vatandaşlarımızı konut sahibi yapmak istiyoruz. Trafik sorununun çözümü için her türlü alternatifi masamıza yatırdık ve başta otoparklar yapmak suretiyle birçok projeyle trafik sorununu çözmeyi hedefliyoruz’’ dedi.

GÜÇLÜ AİLE VE TOPLUM İÇİN ÇALIŞMALAR

Belediye Başkanı Adayı, gençlerden yaşlılara kadar tüm kesimlere hizmet etmeyi ve güçlü aile ve toplum anlayışını desteklemeyi hedeflediklerini söyledi. Ayrıca, şehrin çevresine duyarlı bir belediyecilik anlayışıyla çevreyi koruyacaklarını ve Afyonkarahisar'ı Türkiye'nin incisi haline getireceklerini belirtti.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE GÖREV YAPILACAK

Son olarak, Uluçay, teşkilatlar ve personel ile birlikte uyum içinde çalışacaklarını ve her zaman istişareye önem vereceklerini vurguladı. Siyasi hayatı boyunca görev yaptığı her kademede barışık bir şekilde çalışmanın başarıyı getirdiğini vurguladı ve Başkan Adayı şu sözlerini ‘’ Teşkilatlarına bağlı ve personeliyle barışık olan belediye başkanları her zaman daha başarılı ve huzurlu olurlar. Bende buradan canımdan bir parça gibi gördüğüm teşkilatlarımıza ve birlikte yol yürüyeceğimiz personelimize her zaman istişareyle ve birlik beraberlik içinde görev yapacağımızın sözünü veriyorum’’ dedi.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN