Ziyaret kapsamında gerçekleşen görüşmeye, dernek yöneticileri ve Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl'ün yanı sıra, Belediyede görev yapan belediye sendika idarecileri de katıldı.

mustafa çöl

Ziyaretin amacıyla ilgili bilgi veren BEM-BİR-SEN Afyonkarahisar İl Başkanı Serdar Çetinkaya; “Sandıklı Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret ederek, çalışanlarımızın durumları ve beklentileri hakkında görüş alışverişinde bulunduk.Sendika olarak, belediye ve özel idare çalışanlarının haklarını koruma ve geliştirme amacıyla faaliyet gösteriyoruz. Bu ziyaret, iş birliğimizi daha da güçlendirmek ve çözüm odaklı adımlar atmak adına önemli bir adımdır” dedi.

Toplu çözümler üretmek adına son derece değerli

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “BEM-BİR-SEN”in çalışmalarını takdirle takip ediyoruz. Sendikanın üyeleri aracılığıyla belediye ve özel idare çalışanlarının sorunlarına daha etkin çözümler bulabileceğimize inanıyoruz. Bu tür ziyaretler, iş birliğimizi pekiştirmek ve toplu çözümler üretmek adına son derece değerlidir” diye konuştu.

Eski Başkan Çöl açıklama yaptı! Eski Başkan Çöl açıklama yaptı!

mustafa çöl

Ziyaretin ardından taraflar, iş birliği ve dayanışma mesajlarıyla birbirlerine teşekkür ederek vedalaşırken BEM-BİR-SEN Afyonkarahisar İl Başkanı Serdar Çetinkaya, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’e 2023 bu son günlerinde hediye takdim ederek, nice mutlu seneler dileklerinde bulundu.

Kaynak: NURBANU SOY