Geçtiğimiz günlerde Afyonkarahisarlı bir vatandaşın Paşa Camii’nde kılınan cenaze namazında karşılaşan Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt ve İYİ Parti’nin adayı Alper Yağcı, birbirleri ile selamlaşmasının ötesinde el sıkıştığı o anlardaki detay dikkat çekmişti. Karelerde Alper Yağcı’nın elini Sezer Küçükkurt’un elinin üzerine koyarak beden dilinde de karşılığı bulunan ‘üstünlük’ mesajını verdiği şeklinde yorumlanmıştı.

Benim Öyle Bir Niyetim Yok

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, partisinin Seçim Koordinasyon Merkezi’nde düzenlediği basın açıklamasında Odak’ta yayınlanan haberle ilgili kendisine yöneltilen soruya cevap verdi.

AK Parti ile CHP’liler sürtüşe dursun, Taytak tuttuğunu kopartıyor! AK Parti ile CHP’liler sürtüşe dursun, Taytak tuttuğunu kopartıyor!

sezer küçükkurt

BİZİM ÖYLE BİR NİYETİMİZ OLMADI

Küçükkurt, ‘’Biz adaylarımızla birçok defa karşılaştık. Hem biz hem partililerimiz selamlaştık sohbet ettik. Kazasız belasız bir seçim süreci geçirmeyi temenni ettik. Bizim hem şahsım hem de ekip arkadaşlarımın böyle bir mesaj vermek gibi bir niyeti olmadı. Orada bir cenaze için bulunmuştuk. Hemşehrilerimizle selamlaştık, taziyelerimizi ilettik. Bizim öyle bir niyetimiz yoktu. Ancak onun böyle bir niyeti olduysa yorum yapmamız doğru olmaz. İsterseniz onlara da sorabilirsiniz. Biz sadece cenazede bulunmak, hemşehrilerimize taziyelerde bulunmak istedik. Başka bir niyetimiz yoktu’’ dedi.  

Kaynak: NURBANU SOY