Son Dakika Deprem mi oldu? 18 Mayıs 2024 son depremler Son Dakika Deprem mi oldu? 18 Mayıs 2024 son depremler

TV8 ekranlarında büyük ilgiyle takip edilen Survivor All Star yarışmasında Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'in duygusal paylaşımı adeta dikkatleri üzerine çekti. Beria Özden, eşinin yaşadığı zorluklara sessiz kalmayarak hamilelik haberiyle gündeme oturdu.

112715397 Ekran Goruntusu 2024 03 11 112641

Duygusal Paylaşım TV8 Ekranlarını Salladı

Beria Özden'in, "Konuşamadan beklemek, iletişimsiz, sesini duymadan geçirdiğim 82. gün. Her geçen gün bir yandan güçleniyorum bir yandan sabırla bekliyorum. Güzel haberlerini almak tek dileğim. Biz zorlukları başarmak için birleştik. Güzel bir haber bile verememek çok üzücü. Bir iletişim olsa onu kendine getirebilirdim vereceğim haberle ama çaresizlik beni de onu da geriyor. Bu zorluğu bizim için çekiyor, ailesi için çabalıyor. Dünyaların en güzel şeylerini hak ediyor pırlanta kalbi. Sözümden dönmeden bekliyorum babamız" ifadeleri duygusal bir atmosfer oluşturdu.

Survivor Da Mucadele Eden Yunus Emre Nin Esi 16934402 7337 M

Bu duygusal paylaşım, hem Survivor All Star izleyicilerini hem de sosyal medya kullanıcılarını derinden etkiledi. Beria Özden'in hamilelik müjdesi, Yunus Emre'nin yarışmadaki performansıyla ilgili yeni bir bakış açısı sunarak takipçilerini duygulandırdı.

Kaynak: FATMA SEDA CAN