1903 Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Kemal Genç, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Milli Eğitimim tüm öğretmenlerinin 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik etti. Dernek Başkanı Kemal Genç, günün anlam ve önemine vurgu yapan plaketi tüm öğretmenler adına Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’ye verdi.

‘’BEŞİKTAŞLILARI YAKINDAN TANIRIM’’

Bu anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sünnetçi, öğretmenler adına sunulan hediye ve ziyaret dolayısıyla Dernek Başkanı Kemal Genç ve beraberindekilere teşekkür etti.

CHP’li Özel İl Başkanlarına böyle seslendi! CHP’li Özel İl Başkanlarına böyle seslendi!

Daha önce görev yapması nedeni ile Beşiktaş’ı ve Beşiktaşlıları yakından tanıdığını söyleyen Sünnetci, ‘’İlimizde, özellikle 18-24 yaş gençlerimiz başta olmak üzere tüm gençlerimiz için yapılması gereken birçok sosyal sorumluluk projesinin hayata geçirilmesi gerektiğini, 1903 Afyon Beşiktaşlılar Derneği gibi sivil toplum kuruluşlarımızın bu noktada desteklerinin değerli olduğunu düşünüyorum” dedi.

BERABER OLMANIN SÖZÜNÜ VERİYORUM

Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Kemal Genç, “Bildiğiniz üzere, tarihin her döneminde Beşiktaşlılar, Merhum Onursal Başkanımız Süleyman Seba’nın bizlere bıraktığı miras ile, toplumu ve ülkesini ilgilendiren her konuda en önde olmayı, taşın altına elini koymayı her zaman görev bilmiştir. Bu sebeple, ilimiz gençlerinin sadece sportif değil, sosyo-kültürel gelişimlerine katkı sağlayacak her projede sizlerle beraber olmanın sözünü veriyorum. Birlikte yapılacak sosyal sorumluluk projelerinde çalışmaları yürütülecek şube müdürlerimizin de görüşmeye katılımları ile ilk adım atılmış oldu” ifadelerini kullandı.

Editör: Duygu Özger