Olay, yılbaşı akşamı Afyonkarahisar’ın Erenler Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre Gümüşhane’den Afyonkarahisar’a gelen Furkan K., yılbaşını kız arkadaşı ile birlikte geçirmek istedi. Bu isteği üzerine kız arkadaşı A.N.G., Furkan K.’ya ret cevabı verdi. Ret cevabına sinirlenen Furkan K., ile kız arkadaşı  tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Furkan K., intihar etmek istedi.

intihar eden genç toprağa verildi

MÜDAHALELER YETERSİZ KALDI

Evde bulunanların engellemesiyle pencereden uzaklaştırılan Furkan K., bu kez bir yolunu bularak, pencerenin yanına giderek, “Bıktım bu hayattan” diyerek kendini boşluğa bıraktı. Yere düşen ve ağır yaralanan Furkan K., çevreden geçen vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

intihar eden genç toprağa verildi

Irak'ın kuzeyinde 12 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Irak'ın kuzeyinde 12 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

ANNEYE GELEN ACI TELEFON

Yaşanan olayın ardından intihar eden Furkan K., annesini arayarak yere düştüğünü ve belinin kırıldığını söyleyerek telefonu kapattığı öğrenildi. Bunun üzerine Gümüşhane’den yola çıkan aile acı haberi emniyet yetkililerinden aldı.

intihar eden genç toprağa verildi

TOPRAĞA VERİLDİ

Olayın ardından kız arkadaşı A.N.G., ve evde bulunanlar gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı. Öte yandan Furkan K.’nin cenazesi ailesi tarafından Afyonkarahisar’dan alınarak Gümüşhane’ye götürüldü. Furkan K., Gümüşhane Kemaliye Camiinde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ