BİM aktüel kataloğu, her hafta merakla takip edilen bir konu. BİM marketler, müşterilerine uygun fiyatlı ve kaliteli ürünler sunmak için haftalık olarak değişen aktüel ürünler kataloğu hazırlıyor. BİM aktüel kataloğunda ev eşyasından elektroniğe, mobilyadan, oyuncaklara çok sayıda ürün yer alıyor. BİM aktüel ürünler, stoklarla sınırlı olduğu için erken saatlerde tükeniyor. Bu yüzden BİM aktüel kataloğunu önceden incelemek ve istediğiniz ürünleri kaçırmamak için acele etmek gerekiyor.

Bim Katalog

BİM Aktüel Kataloğu 22 Aralık 2023 Cuma Neler Var?

BİM aktüel kataloğu 22 Aralık 2023 Cuma günü geçerli olacak. BİM aktüelde bu hafta teknolojik ürünler, mutfak eşyaları ve oyuncak çeşitleri dikkat çekiyor. BİM aktüel kataloğunun ilk sayfasında air fryer, süpürge, buharlı ütü, blender set, filtre kahve makinesi, akıllı tahta, kumbara, oyuncu aksesuarları, cam ankastre set ve tezgah altı buzdolabı gibi ürünler yer alıyor. Bu ürünlerin fiyatları ise şöyle:

Air Fryer 5,499 TL
Süpürge 3,999 TL
Buharlı Ütü 399 TL
Blender Set 249 TL
Filtre Kahve Makinesi 199 TL
Akıllı Tahta 149 TL
Kumbara 14,95 TL
Oyuncu Aksesuarları 9,95 TL
Cam Ankastre Set 1.999 TL
Tezgah Altı Buzdolabı 1.299 TL

İsmet Oklu Hayatını Kaybetti! İsmet Oklu Hayatını Kaybetti!

BİM aktüel kataloğunun ikinci sayfasında ise mutfak ve ev ürünleri bulunuyor. Bu ürünler arasında tencere seti, çaydanlık, bıçak seti, kesme tahtası, saklama kabı, çatal bıçak kaşık seti, kase, tabak, bardak, havlu, nevresim takımı, yastık, battaniye, halı, paspas, çöp kovası, duş perdesi, banyo aksesuarları, çamaşır sepeti, askılık, ütü masası, çamaşır kurutma askısı, elbise dolabı, ayakkabılık, sehpa, kitaplık, masa lambası, duvar saati, çerçeve, mumluk, vazo, çiçek, yapay bitki, koku difüzörü, oda kokusu, sabunluk, diş fırçalık, tuvalet fırçası, banyo paspası, banyo havlusu, bornoz, yüz havlusu, el havlusu, yastık kılıfı, yorgan, yatak örtüsü, yatak koruyucu, yastık koruyucu, yorgan koruyucu, yatak altı saklama çantası, yorgan saklama çantası, yastık saklama çantası, çarşaf, pike, pike takımı, nevresim takımı, yastık, battaniye, halı, paspas, çöp kovası, duş perdesi, banyo aksesuarları, çamaşır sepeti, askılık, ütü masası, çamaşır kurutma askısı, elbise dolabı, ayakkabılık, sehpa, kitaplık, masa lambası, duvar saati, çerçeve, mumluk, vazo, çiçek, yapay bitki, koku difüzörü, oda kokusu, sabunluk, diş fırçalık, tuvalet fırçası, banyo paspası gibi ürünler yer alıyor. Bu ürünlerin fiyatları ise 9,95 TL ile 399 TL arasında değişiyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ