Bolvadin ilçesinde, asayiş ve güvenlik konularında yürütülen çalışmalar, Bolvadin Kaymakamı Taner Bolat'ın başkanlığında değerlendirildi. Kaymakam Bolat, ilçedeki asayiş ve güvenlik durumunu gözden geçirmek amacıyla bir toplantı düzenledi.

Bolvadin ilçesinde gerçekleştirilen toplantıya, Bolvadin İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Teoman Kaya ve vekaleten İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Kadir Avcı katıldı. Toplantı, ilçedeki asayiş ve güvenlik konularının ele alınması ve çözüm yollarının tartışılması amacıyla düzenlendi.

Sokak ortasında kaçırdılar, “ Yalvarırım bırak” Sokak ortasında kaçırdılar, “ Yalvarırım bırak”

Toplantıda, Bolvadin ilçesindeki asayiş ve güvenlik durumu detaylı bir şekilde ele alındı. Mevcut çalışmaların değerlendirilmesi yapıldı ve var olan sorunlara yönelik çözüm önerileri sunuldu.

Toplantı sırasında, Bolvadin İlçe Jandarma Komutanı Teoman Kaya ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Vekili Kadir Avcı, ilçedeki mevcut durum hakkında bilgi verdi. İlgili yetkililer, asayiş ve güvenlik konularında yapılan çalışmaları detaylı bir şekilde değerlendirdiler ve gelecekte atılacak adımlar hakkında bilgi paylaştılar.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN