Yeniden Refah Partisi geçtiğimiz günlerde Bolvadin’de belediye başkan adayını açıkladı. Bu kapsamda Halil Uysal, Yeniden Refah Partisi’nin Bolvadin Belediye Başkan Adayı olmuştu. Belediye Başkan Adayı Uysal, Ankara’da düzenlenen aday tanıtım toplantısında Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’a zarfın içinde bir mektup verdiği anlar kameralara yansımıştı.

halil uysal mektup

İzleyenler tarafından oldukça merak uyandıran bu esrarengiz mektuba ODAK ulaştı.

İşte o mektup;

“Sayın Genel Başkanım,

 Bolvadin’imiz de Erbakan Hoca’mızın kazandırdıkları bugün bile hala insanların sohbet ettikleri esnada konuşulmaktadır. Seçim çalışmalarını Bolvadin’den başlattığı bilinen ve Yörükzade Ahmet Fevzi Efendi’nin ruhaniyetinin kendisi için ne kadar önemli olduğunu bildiğimiz Merhum Hocamızı bir kere daha hasret ve özlemle yad ediyorum.  Afyon Alkaloitleri Fabrikası yapıldığından bu yana ilçeye bir daha böyle büyük bir yatırım gelmemiş, gelmediği gibi de mevcut katma değer sağlayan kurumları birer birer elinden alınmıştır.

Milli görüşü Bolvadin’imize yeniden hakim kılarak yerel yönetimlerde “Ahlaklı Belediyecilik” mottosuyla çıktığımız bu yolda kavga siyasetinden bıkan, rant ve rüşvet söylentilerinin ayyuka çıktığı vatandaşa hizmet yerine zulüm eden bir anlayışın hakim olması bizleri derinden üzmüş ve bu mübarek görevi davamızın ışığında üstlenmenin gururunu yaşadığımızı bilmenizi isterim. Mevcut Belediye yönetiminin her türlü algı ve manipülasyona başvurarak vatandaşı bezdirdiği bu seçim ortamında vatandaşlarımızdan gelen en büyük taleplerden bir tanesi de sizleri ilçemizde görmektir.

Davetimizi kabul buyurmanız ve ilçemize teşrifleriniz bizleri onurlandıracaktır. Esselamun Aleyküm…”

Bolvadin’de Engelliler Haftası etkinliği! Bolvadin’de Engelliler Haftası etkinliği!

Halil Uysal

YENİDEN REFAH PARTİSİ

Bolvadin Belediye Başkan Adayı

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ