Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han, ilçedeki jandarma birliklerinde staj yapan iki astsubay adayını makamında ağırladı. Şuhut İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Yunus Tosun da bu kabule eşlik etti.

Emirdağ, tarımsal üretim ve istihdamda hedef büyüttü Emirdağ, tarımsal üretim ve istihdamda hedef büyüttü

Kaymakam Han, kabul ettiği öğrenci adaylarına staj sürecinde edindikleri deneyimleri sordu ve stajları hakkında bilgi aldı. Öğrenciler de staj sürecinin kendilerine çok şey kattığını ve mesleğe olan ilgilerinin daha da pekiştiğini ifade ettiler. Kaymakam Han ve Teğmen Tosun, öğrencilere meslekleriyle ilgili tavsiyelerde bulundu ve başarılar diledi. Bu kabulde ayrıca, Şuhut ilçesindeki jandarma birliklerinin faaliyetleri hakkında da bilgilendirme yapıldı. Kaymakam Han, jandarma ekiplerinin vatandaşların güvenliğini sağlama konusunda önemli bir rol üstlendiğini ve bu görevi en iyi şekilde yerine getirdiklerini belirtti.

KAYMAKAM’A TEŞEKKÜR ETTİLER

Öğrenci adayları, kabulün ardından memnuniyetlerini dile getirerek yaşadıkları deneyimi önemsediklerini ifade ettiler. Staj sürecinde aldıkları eğitimin kendilerine büyük katkı sağladığını söylediler. İçerisinde bulundukları jandarma birliklerinde çalışmanın nasıl bir sorumluluk gerektirdiğini öğrenme fırsatı bulduklarını belirten öğrenciler, kendilerini ağırladıkları için Kaymakam Han’a teşekkürlerini iletti. Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafın ardından son buldu. >>HABER: SAFİYE KALENDER

 

#harunreşithan #şuhut #kaymakam #jandarma #staj #afyon #odakgazetesi

Editör: TE Bilisim