Sandıklı Belediyesi tarafından 21 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilen başvuru, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından kabul edilerek, Yunus Emre Mahallesi'nde bulunan Çınaraltı Alzhmeir Gündüz Yaşam Konağı açılıyor.  

Sandıklı’da ‘Gençlik Haftası’ kutlamaları başladı! Sandıklı’da ‘Gençlik Haftası’ kutlamaları başladı!

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Çınaraltı Alzhmeir Gündüz Yaşam Konağı’nın 02 Ocak 2024 Salı günü hizmete açılacağı duyurdu. Başvurular, 2 Ocak 2024 tarihinde başlayacaktır. Başvuru için 0 530 746 11 84 numaralı telefondan veya internet sitemizdeki https://sandikli.bel.tr/yades-yasli-destek-programi/ adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Başvuru süreci hakkında daha fazla bilgi almak için bu numarayı veya internet sitemizi kullanabilirsiniz.

Pek çok alanda hizmet verecek

Yaşlı bireylere özel bakım ve destek hizmetlerinin sunulacağı Çınaraltı Alzhmeir Gündüz Yaşam Konağı’nda Biyo-psiko-sosyal bakıma yönelik uzman kadro eşliğinde aktivitelerin gerçekleşmesinin yanında yaşlıların ihtiyaçlarına uygun özel planlamalar, modern ve güvenli yaşam koşulları gibi pek çok alanda hizmet verecek.

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan Dr. Mustafa Çöl, “Bu konağın hizmete açılmasıyla birlikte, ilçemizde yaşayan yaşlılarımıza daha iyi bir yaşam kalitesi sunma amacımıza bir adım daha yaklaşıyoruz. Yaşlılarımızın güvenli ve huzurlu bir ortamda zaman geçirmelerini sağlamak, onların ihtiyaçlarına duyarlı bir şekilde yanlarında olmak en öncelikli görevimizdir. Bu özel günümüzde, Çınaraltı Alzhmeir Gündüz Yaşam Konağımızın açılışına tüm hemşehrilerimizi ve basın mensuplarını davet ediyor, yaşlılarımıza sağlık, mutluluk ve huzurlu bir yaşam diliyoruz” dedi.

Kaynak: NURBANU SOY