Şehit Halil İbrahim Atasagun parkında bulunan mevcut yapıyı, Çobanlar Belediyesi sosyal tesis alanı ve cafe yapımı olarak faaliyete geçirmek için kolları sıvadı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş, “Sosyal belediyecilik anlayışımız ile hizmetlerimizi sürdürdüğümüz Çobanlarımız da, Belediyemiz bünyesinde olacak olan vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte çayını ve kahvesini içebileceği, gönül rahatlığı içerisinde, huzurlu bir şekilde keyifli ve verimli bir vakit geçirebilecekleri ferah ve modern bir cafe inşa ediyoruz. Çocuklarımızın oyun gruplarında doyasıya eğlenebilecekleri, gençlerimizin oyun aktiviteleriyle güzel vakitler geçirebileceği ve 7’den 70’e yeşil alanlarıyla insanımızı dinlendirecek bir sosyal tesis alanı için çalışmalarımıza başladık” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Belediye Başkanı Ali Altuntaş, Fen işleri müdürlüğü inşaat mühendisi Hüseyin Sarı ile birlikte ilçede kazandırılan sosyal tesis ve cafe alanında incelemelerde bulundu. Başkan Altuntaş, tesisin inşaatını tamamlayıp, en kısa sürede vatandaşların hizmetine sunacaklarını belirtti.>>HABER: UĞUR BALABAN

Çobanlar’da projeler kaldığı yerden devam ediyor! Çobanlar’da projeler kaldığı yerden devam ediyor!

 

 

#çobanlar #afyonkarahisar #odakgazetesi #güncel #sosyaltesis #proje #alialtuntaş #yeşilalan

Editör: TE Bilisim