Dinar’da kurumlar arasında dayanışma ve yardımlaşmayı pekiştirmek adına düzenlenen Dinar Belediyesi Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasında 12 takım şampiyonluk için yarıştı.

Oldukça çekişmeli ve güzel maçların gerçekleştiği turnuvada hakemlik görevlerini Gazi Yılmaz ve Cemalettin Bozkurt üstlenirken, çizgi hakemliği görevlerini ise gençlik meclisi üyeleri üstlendi.

Kapalı spor salonunda 11 hafta boyunca gerçekleşen turnuvasının şampiyonu Milli Eğitim Müdürlüğü olurken, ikinci Dinar Devlet Hastanesi, üçüncü Orman İşletme Müdürlüğü dördüncü ise Emniyet Müdürlüğü oldu.

KAYMAKAM BİLİCİ, LİSELERARASI MÜNAZARA LİGİ KARŞILAŞMASINI İZLEDİ KAYMAKAM BİLİCİ, LİSELERARASI MÜNAZARA LİGİ KARŞILAŞMASINI İZLEDİ

Turnuvanın son maçının ardından bir konuşma yapan Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, "Bu turnuvamızın tamamlanışını daha coşkulu bile şekilde kutlamak isterdik fakat katil israil tarafından Müslüman kardeşlerimize karşı yaptığı katliamdan dolayı boynumuz bükük ama yılmayacağız susmayacağız. Bununda üstesinden geleceğiz. Cumhuriyetimizin 100.yılı dolayısıyla İlçe Kaymakamımız ile birlikte düzenlemiş olduğumuz voleybol turnuvasına katılan takımlarımıza, Hakemlerimiz Cemalettin hocam ve Gazi hocama ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Dinar Kaymakamı Kemal Duru, yaptığı konuşmasında bu tür turnuvaların dostluk ve kardeşliği pekiştirmek adına çok faydalı olduğunu turnuvaya katılan takımlara ve turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen Başta Belediye Başkanı Nihat Sarı olmak üzere tüm görevlilere teşekkür etti.

“KUPA TÖRENİNİN TARİHİ AÇIKLANDI”

Kupa, madalya, katılım belgesi ve hediye takdimi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında takdim edilecek. \\T.Ö

Editör: Tuğba Özkan