Binlerce sporcunun katıldığı bu etkinlikler, cimnastikten bisiklete, voleyboldan basketbola kadar 29 farklı alanda gerçekleşti ve Cumhuriyetin 100. yılını büyük bir coşku ile kutladı. 

Cuma vakti alkollü vatandaşa ambulans! Cuma vakti alkollü vatandaşa ambulans!

Konu hakkında konuşan Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, "Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamak için 29 Ekim'e özel olarak 29 farklı branşta müsabaka düzenledik. Bu etkinlikler, gençlerimizi ve sporcularımızı bir araya getirerek, hem spor yapma imkanı bulmalarını sağladı hem de birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdi. Bu etkinliklerin, gençlerimizin sporla daha iç içe olmasına ve sağlıklı bir yaşam sürdürmelerine katkıda bulunmasını umuyoruz. Emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma kalpten teşekkür ederim. Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

Afyonkarahisar'da düzenlenen bu müsabakalar, sporcuların gösterdiği başarılı performanslarla birlikte, madalyalarını almanın gururunu yaşadılar. Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak düzenlenen bu müsabakalar, sportif faaliyetlerin öneminin altını bir kez daha çizdi. Bu etkinlikler, sporun toplum içindeki yerini ve önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

 CEMİLE KAYTAN

Editör: Cemile Kaytan