Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar teşkilatının önde gelen isimleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla planlanan basın buluşmasını geçtiğimiz hafta yaşanan şehit olayları sonucunda ileri bir tarihe ertelemişti. Ancak ertelenen etkinlik, dün kent merkezinde bulunan bir otelde yetkililer ve basın mensuplarının katılımıyla hayata geçirildi. Toplantıya, CHP Parti Meclis Üyesi Yalçın Görgöz erken saatte katılırken, Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal ve İl Başkanı Faruk Duha Erhan'ın programa 15 dakika geçikmeli olarak katılmaları gözlerden kaçmadı. 

Hukukçu Başkan Burcu Köksal bunu bilemez mi? Hukukçu Başkan Burcu Köksal bunu bilemez mi?

CHP Basın Kahvaltısında Çekilen fotoğraf

Toplantıya CHP Heyetinin yanı sıra parti teşkilatı üyeleri de katılırken, partinin önemli isimlerinden Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Av. Büşra Dişçioğlu Çetinöz'ün basın buluşmasına katılmaması, ancak Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odasına gerçekleştirilen ziyarete Çetinöz'ün eşlik ettiği gözlendi. 

CHP Heyeti ATSO Ziyareti
CHP’nin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla planlanan basın buluşmasına Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Av. Büşra Dişçioğlu Çetinöz'ün katılmaması, basın mensuplarına karşı bir tepkisinin mi olduğu şeklinde yorumlandı.

ÖZEL HABER: CEMİLE KAYTAN 

Kaynak: CEMİLE KAYTAN