MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, partisinin Kartal ve Sancaktepe ilçe başkanlıklarını ziyaret etti. İlk olarak MHP Kartal İlçe Başkanlığını ziyaret eden Yönter, burada yaptığı konuşmada, CHP'nin Esenyurt Belediye Başkan adayını eleştirdi.

Yönter, "DEM'lenmiş CHP, arka kapıda yaptığı pazarlık neticesinde Ahmet Özer isimli bir bölücüyü belediye başkan adayı gösterdi. Esenyurt Belediye Başkan adayı, Esenyurt'un il olmasını, referandum yapılmasını istiyor. Esenyurt'un geleceğini Esenyurtluların tayin etmesini istiyor. Kandil hukukunu Esenyurt'a ve İstanbul'a teşmil etmeye kalkışıyor. Bu bir PKK zihniyeti. Bu bir hain zihniyet." dedi.

Kabul Edilemez Kabul Edilemez

'BAŞKANIM BUNU DÜZELT'

"Ülkenin diğer bölgelerinde de CHP'nin DEM'lendiğinin apaçık şekilde görüldüğünü" ifade eden Yönter, "CHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı, seçildiği takdirde kapısından DEM'in dışında bütün partilerin gireceğini söyledi. CHP Genel Başkanı, bunun bir yanlış anlamadan ibaret olduğunu, aslında gerçeğin öyle olmadığını, ilgili adayın kendisini arayarak, 'Başkanım bunu düzelt' dediğini ifade etti" diye konuştu.

Kaynak: AA