Demet Akalın Ses Telleri Ameliyatı Sonrası İlk Kez Konuştu!

Ünlü şarkıcı ve sunucu Demet Akalın, geçirdiği tekne kazası sonrası ses telinde oluşan kist nedeniyle ameliyat oldu. Akalın, sağlık durumu hakkında sosyal medyadan açıklama yaptı.

Demet Akalın Tekne Kazası Nasıl Yaşandı?

Demet Akalın, geçen yaz Didim’de vereceği konser için tekneyle yola çıktı. Ancak Yalıkavak Marina’ya yaklaştıklarında ışıklandırma sorunu nedeniyle iskeleye çarptılar. Tekne battı ve Akalın ile beraberindekiler zor anlar yaşadı. Akalın, kazayı “Çok kötü bir tekne kazası yaptık, iskeleye girdi. Tekne battı, nasıl sağ çıktık bilmiyorum” sözleriyle anlattı.

Demet Akalın 9

Demet Akalın Ses Telleri Ameliyatı Neden Oldu?

Tekne kazası sonrası ses telinde kist oluşan Demet Akalın, bu sabah ameliyat masasına yattı. Akalın, ses tellerinden alınan kistin yalancı kist olduğunu ve sesini kaybetme riski taşıdığını belirtti. Akalın, ameliyatını yapan doktoru İsmail Koçak’a teşekkür etti.

Kibariye’den Şok Açıklama Geldi: Her Erkek Yapar. Önemli Olan Benim Düzgün Durmam Kibariye’den Şok Açıklama Geldi: Her Erkek Yapar. Önemli Olan Benim Düzgün Durmam

Demet Akalın Sağlık Durumu Nasıl?

Demet Akalın, ses telleri ameliyatı sonrası ilk kez konuştu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Akalın, “Ben iyiyim sabah allah razı olsun tüm mesaj atanlara” dedi. Akalın, hayranlarından dua istedi ve sesini dinlendirmesi gerektiğini söyledi.

Demet Akalın 11

Kaynak: HABER MERKEZİ