MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin" temasıyla düzenlenen açık hava toplantısında gündemi değerlendirdi. Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"14 Mayıs ve 28 Mayıs 2023 tarihlerinde yapılan seçimlerle Türk ve Türkiye Yüzyılı'nın meşalesi yakıldı. 5 yıl önce Manisa'yı tekrar ehline emanet ettiniz. Allah razı olsun sizlerden. 8 ay önce gene Manisa'ya sahip çıktınız. Manisa varlığına ve birliğine ipotek koydurmayacaktır çünkü Manisa bizim Türkiye hepimizindir."

"Soruyorum sizlere, vakti geldiğinde sandığa gittiğinizde Cumhur İttifakı'nı seçecek misiniz? Cumhur İttifakı'nın değerli adaylarına oy verecek misiniz? Manisa'ya yakışan da budur. Bir kez daha kuvvetli iradenizi duymak, Manisa üzerinde hesap yapanlara da duyurmak istiyorum. 31 Mart'ta bir miyiz? 31 Mart'ta beraber miyiz?"

"Üreterek gelişeceğiz, geliştikçe büyüyeceğiz. Hizmet kervanımız 31 Mart'tan sonra hızlanacak. Belediye demek insan onuruna, insan şerefine hürmetle bağlı muamele demektir."

Manisa1

"İzmir'de taksi şoförümüz üşümesin diye arabasına aldığı bir cani tarafından namertlikle vuruldu ve hayattan kopartıldı. Bu caninin cinayetten hemen sonra 'Herkese güvenmeyeceksin' sözü de kameraya yansıdı. Taksi şoförümüze Allah'tan rahmet diliyorum, ailesine de sabırlar diliyorum."

Kırım Tatar sürgününün 80. Yılı! Kırım Tatar sürgününün 80. Yılı!

"Teröristler, suç örgütleri, bozguncular, casuslar, yeminli Türkiye düşmanları, namus yoksunları kara propagandalarına devam etseler de birbirimizin canevi olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Kötümserliğe teslim olmayacağız. Milli birlik ve kardeşliğimizden asla taviz vermeyeceğiz. Teröre ve teröriste acımaktan bahsedilemez. Bir daha güneş ışığı görmemeleri beklentim ve temennimdir."

"Taksi şoförümüzü katleden alçağın cezasını çekmekle birlikte vatandaşlıktan çıkarılması, hayat boyu rezil ve rüsva içerisinde yaşaması adalet ve hakkaniyet mecburiyetidir."

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ