KYN Yapımevi'nin yapımcılığını üstlendiği, Mustafa Şevki Doğan'ın yönetmen koltuğunda olduğu ve senaristliğini Gökhan Horzum'un üstlendiği "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisi, yeni sezonuna heyecanla hazırlanıyor. Oyuncu kadrosuna katılan isimlerden biri de Dilara Aksüyek.

Aksüyek

Arzu Karakteriyle Dikkat Çeken Performans

Dilara Aksüyek, dizide Arzu karakterine hayat veriyor. Ateş'in eski eşi olan Arzu'nun, Ada'nın annesi olduğu ve Cezayir Türk ailesinin içine girdiği belirtiliyor. Arzu'nun gerçek kimliği ve niyetleri, zamanla ortaya çıkacak.

Dizide Arzu karakterinin Ada üzerindeki etkisi merakla bekleniyor. Ada'nın annesi olarak hayatlarına giren Arzu'nun, evdeki dengeleri nasıl etkileyeceği ve Ada'nın hayatında nasıl bir rol oynayacağı büyük merak konusu.

Dilara Aksuyek

Prim veya yaş bekleyenler için yeni dönem başladı! Bu kişiler 8 yıl erken emekli olacak Prim veya yaş bekleyenler için yeni dönem başladı! Bu kişiler 8 yıl erken emekli olacak

Yeni Bölüm Heyecanı

Dilara Aksüyek'in Arzu karakteriyle ekibe katılması, dizinin takipçileri arasında heyecan uyandırdı. İzleyiciler, Arzu'nun evdeki dengeleri nasıl değiştireceğini ve Ada'nın hayatını nasıl etkileyeceğini merakla bekliyor.

"Ben Bu Cihana Sığmazam", her Salı akşamı saat 20.00'da atv ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam edecek. Yeni bölümde Arzu karakterinin yaşatacağı heyecan dolu gelişmeler için izleyicilerin nefesleri tutması bekleniyor.

Dilaraa

Kaynak: FATMA SEDA CAN