İnci Taneleri dizisinin merakla beklenen ilk bölümünden paylaşılan yeni fragman, Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı pavyon dansçısı Dilber karakterinin muhteşem dans performansıyla izleyicinin karşısına çıktı. Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün başrollerini üstlendiği dizi, yeni sezona damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Inci Taneleri Dizisi

Dizinin ikinci fragmanı, 25 Ocak Perşembe günü ekranlara gelecek bölüm öncesinde seyircinin beğenisine sunuldu. Fragmanda, Dilber karakterinin bir kadınla pavyonda gerçekleştirdiği çarpıcı dans gösterisi öne çıktı. Dilber'in dansının yanı sıra, Azem karakteriyle samimi anları da dikkat çekti.

Inci Taneleri Dizisinden

Usta oyuncu Ayten Gökçer son yolculuğuna uğurlandı! Usta oyuncu Ayten Gökçer son yolculuğuna uğurlandı!

DANSLA GÜNDEM OLUŞTURAN DİLBER'DEN YEPYENİ ŞOV

Özellikle ilk tanıtımda sergilenen dansıyla ulusal gündeme oturan ve birçok kişi tarafından taklit edilen Dilber, bu kez izleyiciyi bir kadınla pavyonda yaptığı dansla kendine hayran bırakıyor. Dilber'in Azem'e sarıldığı sahneler de fragmanda izleyicinin ilgisini çekmeyi başarıyor.

Inci Taneleri D

YILMAZ ERDOĞAN'IN YENİ DİZİSİ İNCİ TANELERİ'NDE ERGÜÇLÜ'NÜN DANSI KONUŞULUYOR

Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve yine başrolünde yer aldığı İnci Taneleri, 25 Ocak'ta izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Ankara'nın pavyon kültürünü konu alan dizi, Dilber karakterine özel olarak Sincanlı Erkal'ın "Gemileri Yakarım" şarkısıyla renk katıyor. Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber'in dansı ise, sosyal medyada büyük ses getirmiş durumda. Elif Erol'dan özel dans dersleri alan ve performansıyla göz dolduran Ergüçlü, izleyicinin ilgisini çekmeyi başarıyor.

Inci Taneleri DiInci TaneleInci Tanele

Kaynak: FATMA SEDA CAN