Yerel seçimler öncesi belediye başkan adaylarının belli olduğu bu süreçte Yeniden Refah Partisi’nden hamle geldi. Ünlü şarkıcı Davut Güloğlu, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı oldu.

Açıklamalarda bulunan Güloğlu, ‘’Milli Görüş davasında görev talep edilmez. Alınır. Bizlerde Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan ile beraber Milli Görüş bayrağının tek temsilcisi Yeniden Refah Partimizin Ahlaklı Belediyecilik anlayışını Düzce’ye taşımak için yola çıkıyoruz. Akademisyenlerimizin hazırladığı projeler ve Milli Görüş kadrolarıyla eskiyi yıkmaya değil; eskiyi güzelleştirmeye geliyoruz.  Düşmanlık etmek için değil, sevgi göstermek için geliyoruz. Kazanmak için değil Şehirlerimize Sahip Çıkmak için geliyoruz’’ dedi.

TASARRUF PAKETİ İKTİDARIN İSRAFININ İTİRAFIDIR TASARRUF PAKETİ İKTİDARIN İSRAFININ İTİRAFIDIR

Düzce’nin Refahı İçin “Şehrine Sahip Çık” diyoruz

Düzce’de işi ehline teslim edilecek bir yönetim anlayışı ve tasarruf tedbirleriyle birlikte vatandaşın sırtında değil yanında olacağının ve 94 ruhuyla yeniden tüm ihtiyaçlara koşacağını söyleyen Güloğlu, ‘’Düzce’miz için omuz verecek olan ve ihtiyaçlarına çözüm üreten tüm vatandaşlarımıza kapımız sonuna kadar açıktır. Düzceli hemşehrilerimize karşı; Patronu değil, evladı olacağız. Engel değil, destek olacağız. Alan değil, veren olacağız. Gruplaşmayacak, bir bütün olacağız. Hep birlikte Düzce için çalışacak, Düzce için refah vakti diyeceğiz! Allah çıktığımız yolda muvaffakiyetler nasip eylesin. Hayırlı olsun’’ ifadelerini kullandı.

Kaynak: GAMZE KOÇAK